transformacija889a

giphy333

Kako Da Udesetostručite Svoj Biznis Za 2,5 godine

Da Li Želite Da Za Vas Napravimo Konkretan Biznis Plan

“Kako Da Za 2,5 godine UdesetostručiteSvoj Biznis”, BESPLATNO!

Iz kancelarije Zorana Drobnjaka

Beograd, Srbija

iz kancelarije2

Dragi prijatelju

Na kom god nivou biznisa da se nalazite trenutno jedno je sigurno, a to je da to može I bolje, da to može i više i jače i efikasnije. Ako znate nekoga ko ima deset puta veći ili 100 puta veći biznis od Vas, to znači da je ljudskom biću moguće da ima biznis 10 ili 100 puta veći od vašeg do sadašnjeg biznisa.

Ali postoji problem.

I to je da je većina nas navikla da živi kako živi i da radi kako radi i da ima rezultat koji ima. Ako nastavimo da radimo kao do sada teško je očekivati neki drugi rezultat. Što bi rekao Ajnštajn: “Definicija ludila je kada na isto ponašanje očekujemo drugačiji rezultat”

Znači potrebno je da se drugačije ponašamo da bi smo dobili drugačiji rezultat. Potrebno je drugačije raditi, razmišljati, reagovati, donositi odluke …

Verovatno se pitate,

Da Li Je UopšteMoguće Promeniti Svoja Ponašanja, Logiku, Reakcije, Navike …

Jeste!

i to relativno lako i brzo. Na našem prvom susretu ćete imati iskustveni dokaz za ovo, koliko je lako promeniti sve ove stvari koje su vredne menjanja kako bi ste vi imali desetostruki biznis.

Ovo radimo na

Konsultacijama Na Kojima Zajedno Kreiramo Vaš Biznis Plan

“Kako Da Za 2,5 godine UdesetostručiteSvoj Biznis”, BESPLATNO!

Vi ovde dobijate:

· jasnu viziju kako da za 2,5 godine udesetostručite svoj biznis,

· imate jasnu sliku ko vi treba da postanete kako bi ste ovo ostvarili sa lakoćom,

· koje osobine već imate I koje tek treba da steknete kako bi ste u najkraćem roku ostvarili svoj cilj

· šta tačno trebate da uradite kako bi ste udesetostručili svoj biznis

· kako je ovo povezano sa vašom najvišom svrhom, što čini da Vašu motivaciju za ovaj ciljpodignemo u nebesa

· koji je mentalni sklop osobe koja ima desetostruki biznis u odnosu na vaš do sadašnji i kako da i vi kreirate ovaj mentalni sklop za sebe

..., BESPLATNO

Evo, Zašto Ovo Radimo?

Jednostavno je.

Ja znam da će određeni procenat ljudi sa kojima budemo kreirali biznis plan za “Udesetostručiti Vaš Biznis Za Samo 2,5 godina“ želeti da imaju našu punu podršku na celom ovom putu da mi uradimo sve ovo što već znamo I što smo već puno puta uradili kako bi ste Vi “Udesetostručiti Svoj Biznis”.

Umesto da pokušavam da Vas ubedim koliko bi to fantastično bilo shvatio sam da mi je lakše da vam demonstriram kako vam mogu pomoći … tako što vam stvarno i pomognem.

Besplatno.

Evo Kako Ćemo Ovo Da Uradimo

Pošaljemo Vam upitnik za koji vam je dovoljno 10 minuta da ga popunite gde ćete nam ukratko opisati vaš sadašnji biznis. Ja ću ovo da proučim i da se pripremim za naše konsultacije.

U dogovorenom terminu ćemo imati 2-satne konsultacije na kojima ćemo kreirati za vas:

 • · jasnu viziju kako da za 2,5 godine udesetostručite svoj biznis,
 • · jasnu sliku ko vi treba da postanete kako bi ste ovo ostvarili sa lakoćom,
 • · koje osobine već imate i koje tek treba da steknete kako bi ste u najkraćem roku ostvarili svoj cilj
 • · šta tačno trebate da uradite kako bi ste udesetostručili svoj biznis
 • · kako je ovo povezano sa vašom najvišom svrhom, što čini da Vašu motivaciju za ovaj ciljpodignemo u nebesa

· koji je mentalni sklop osobe koja ima desetostruki biznis u odnosu na vaš i kako da i vi kreirate ovaj mentalni sklop za sebe

Na ovim konsultacijama ćemo takođe uraditi demonstraciju moći ovoga što radimo ovde, kako bi ste vi dokučili šta je sve moguće i koliko efikasne tehnike imamo da vas povedemo do desetostrukog biznisa za samo 2,5 godina. Vi ćete odabrati vaš NAJVEĆI broblem koji trenutno imate ili vama trenutno NAJBITNIJU TEMU i odmah na prvom viđanju krenućemo u rešavanje ovoga.

Na kraju ovih konsultacija imate:

 • · jasnu viziju kako da za 2,5 godine udesetostručite svoj biznis,
 • · jasnu sliku ko vi treba da postanete kako bi ste ovo ostvarili sa lakoćom,
 • · koje osobine već imate I koje tek treba da steknete kako bi ste u najkraćem roku ostvarili svoj cilj
 • · šta tačno trebate da uradite kako bi ste udesetostručili svoj biznis
 • · kako je ovo povezano sa vašom najvišom svrhom, što čini da Vašu motivaciju za ovaj ciljpodignemo u nebesa
 • · koji je mentalni sklop osobe koja ima desetostruki biznis u odnosu na vaš i kako da i vi kreirate ovaj mentalni sklop za sebe

… i znate koliko je moćno ovo što radimo ovde i šta bi vama moglo doneti u vašem budućem poslovanju.

Kada smo ovo uradili za vas jedna od 3 stvari će se dogoditi:

1. Prva mogućnost je svidela Vam se ideja da udesetostručite vaš biznis za 2,5 godina, vidite moć i potencijal vaše trenutne pozicije i puteva koji su ispred vas, imate jasnoću kako i šta tačno trebate da uradite i odlučite da ovo kreirate samostalno.

Ako se ovo dogodi, super! Ja sam srećan što smo vam pomogli i želimo vam mnogo sreće u materijalizaciji ovoga.

2. Druga mogućnost je da obožavate idejuda udesetostručite vaš biznis za 2,5 godina I želite da idete u ovu avanturu uz našu pomoć i podršku (da mi uradimo za Vas sve što znamo I umemo) kako bi ste udesetostručili svoj biznis što lakše i jednostavnije.

Ako je ovo slučaj, krećemo u akciju odmah.

Evo Šta Se Događa Kada Odlučimo Da Radimo Zajedno

 • · Postavimo jasan cilj našeg zajedničkog rada.(desetostruko veći biznis od dosadašnjeg ili šta god da je ono što vi želite za sebe)
 • · Skeniramo gde se vaš biznis nalazi sadai gde se vi kao biznismen nalazite sada.
 • · Prepoznamo ovaj JAZ između željenog i onog gde ste bili do sada i koliki efekat na vaš život ima postojanje ovog JAZ-a. Prepoznajemo koliko Vas košta postojanje ovog JAZ-a u apoenima propuštene dobiti, propuštenih uživanja, propuštenih radosti i propuštenih prelepih iskustava u vašoj željenoj realnosti.
 • · Postavimo jasne parametre kako ćemo meriti kretanje i efikasnost našeg rada.
 • · Prepoznajemo koja su stanja idealna za Vas kako bi ste najefikasnije i najlakše ostvarivali sve mini ciljeve koji Vas vode ka ovom jednom velikom cilju. Menjamo Vaša stanja kako bi ste izgradili za sebe idealno stanje iz koga najefikasnije delujete ka svome cilju.
 • · Prepoznajemo najkorisnija ponašanja, navike i rituale koji Vas direktno vode u cilj i instaliramo Vam ove navike i ponašanja da ih radite sa lakoćom i uživanjem.
 • · Prepoznajemo sve bitne karakteristike ličnosti idealnog Vii krećemo na put izgradnje idealnog Vi kome je desetostruki biznis nešto najobičnije i najprirodnije na svetu.
 • · Prepoznajemo i uklanjamo sve blokade, strahove, dilemei štetna ponašanja koja su Vas do sada sprečavala da ostvarite svoje ogromne ciljeve.

krug254

Ovo sve vrtimo u krug, ponovo i ponovo dok vi postajete sve više idealna osoba za vaš desetostruki biznis a biznis raste i evoluira i prelazi iz jednog nivoa igre na sledeći pa na sledeći. Kao kada neko ima jednu trafiku, pa u nekom sledećem momentu ih ima 10 u jednom gardu, pa u nekom sledećem momentu ih ima 100 u celoj zemlji, pa u nekom sledećem momentu ima franšizu koju prodaje u okruženju, pa u nekom sledećem momentu radi globalno …

Viđamo se jedan put nedeljno po 2 sata (kada su jako bitna događanja i više puta) i svakodnevno smo u kontaktu (sms, email, viber) kada ima potrebe za tim.

Na svaka 3 meseca skeniramo odakle smo krenuli i gde smo sada i kakav nam je trend kretanja ka glavnom cilju.

I Ja Sve Ovo Radim LIČNO Sa Vama

Znači da imate na raspolaganju i sve uvide i znanja koja su stečena u radu sa ostalim klijentima i njihovim probojima, prečicama i mudrostima u kreiranju deset puta većeg biznisa u najkraćem mogućem roku.

Zajedno ćemo da istražujemo i nalazimo načine koji su najprikladniji vašem umu i temperametru, vašem načinu funkcionisanja i razmišljanja, vašem konkretnom mentalnom sklopu, mestu gde se nalazite sada i mestu gde želite da budete. Ovo naše putovanje će biti jedinstveno i neponovljivo kao što je i vaš otisak prsta ili vasa sposobnost da želite i osvajate i ostvarujete ogromne ciljeve i ogromna postignuća.

Ovaj Sistem Premijum Paket Sistem Uspeha Je Samo Početak

Ja Vam mogu obećati (tako je bilo svaki put do sada) da iz ove pozicije ne možete ni sanjati šta nas sve čeka na ovom našem putovanju. Ne možete ni pretpostaviti šta se sve krije iza horizonta i koji je svet tu iza ugla.

Kao kada nekom ko je ok u biznisu odjedanput krene fenomenalno i krene da zarađuje 10 puta više i krene da daje 10 puta veću vrednost drugima i krene da bude više cenjen, više poštovan, voljen, tražen, u nekim kontekstima možda i obožavan, krene da bude srećniji u svojoj koži, krene da se oseća lepše, prijatnije, da zrači, i kreću da se događaju stvari koje su bile neuobičajene i kreće da bude vrh vrhova i kreće da ima iskustva koja se graniče sa bajkom … i kreće da ima nove probleme sa kojima mora da nauči da se nosi. Previše je tražen, svi žele da se zaposle kod njega, svi žele da rade sa njim, svi nešto hoće od njega, a on i dalje ima samo 24 sata u danu i mora da donosi brze i efikasne odluke gde da investira svoje sate kako bi uzeo maksimum iz svoga života i rada i kako bi živeo baš kako želi.

Kako bi ste se vi osećali kada bi ste vi bili ova osoba i da sve krene ovako eksponencijalno, rapidno, drastično, kvantno …

I Tu Nije Kraj

Mi se stalno bavimo inovacijama i istraživanjem na polju uspeha i ekstremno efikasnih biznisa.

Vaš biznis je u našem fokusu i svaka novost koju otkrijemo o pozicijama sličnim vašoj odmah ćete imati pristum najnovijih otkrićima na polju ljudske psihologije uspeha I kako da još efikasnije uzdignete vaš biznis.

Koliko će vaš biznis stvarno porasti …

… na ovam našem druženju niko od nas ne može tačno prognozirati. Mi kada krenemo da radimo I Vi pređete na “sledeći nivo igre” i krenete da razmišljate kao što niste do sadai ponašate se drugačije, ono što kreće da se događa jeste da aktiviramo vaše potencijale za koje niste ni znali da ih imate i korišćenjem ovih potencijala dolazimo i do biznis ideja koje mogu da krenu eksponencijalno. Možda da napravite novi bum kao što su Microsoft ili Facebook ili Berkshire hataway ili možda Virgine … ili ako pogledamo naše uspešne priče … Delta, MPC, Nordeus, Dexyco, Komtrade, Zepter … svi oni su nekada krenuli iz neke “garaže”, sa malo ili nimalo sredstava da bi kroz vreme eksponencijalno rasli i dosegli visine na kojima ih mi poznajemo.

Evo Kolika Je Ovo Investicija Ako Odlučite Da Želite Da Vam Mi Odradimo Sve Što Je UNašoj Ekspertizi UVezi Podizanja Vašeg DosadašnjegBiznisa UDesetostruki Biznis

Ako odlučimo da radimo zajedno odmah posle prvih besplatnih konsultacija krećemo u ovaj program i krećemo da gradimo sve što smo gore opisali.

Investicija se sastoji iz 2 dela, jedan je fiksni i drugi je varijabilni. Za prvi deo ćete verovatno želeti da bude što je moguće manji a za drugi deo ćete siguran sam želeti da je što je moguće veći zato što to znači da je naš zajednički rad imao ogroman efekat.

Fiksni deo je 10.000€ za period rada od 6 meseci ili 3 rate po 3.977€.

Varijabilni deo je:

Varijabilni deo je 10% na sav rast, kada smo ostvarili ogroman rast za vas.

Da, ovo su odlične cene kada uporedimo sa efektom koji ovde kreiramo.

Ja namerno ovo držim jako dostupnim zato što znam da jedan put kada Vi imate ovaj rezultat, Vi ostajete klijent doživotno.

Još malo matematike

Ako imate biznis od 1.000.000€ i našim zajedničkim radom smo ga podigli na desetostruku vrednost, vi ste zaradili 9.000.000€ a nama treba da uplatite 900.000€ varijabilni deo I 50.000€ fiks (fiksni deo je ovde 0,55% a varijabilni je dogovorenih 10% od rasta).

Ako smo biznis od 1.000.000€ podigli na petostruku vrednost, vi ste zaradili 4.000.000€ (rast od 500%) a nama ste uplatili 400.000€ varijabilni deo i 50.000€ fiksni (fiksni deo je ovde 1,25% a varijabilni je dogovorenih 10% od rasta. Vašu početnu vrednost biznisa ne diramo.)

U realnosti je provizija banke bar 1% na prenos sredstava sa računa na račun. Znači da su naše cene na nivou statističke greške. Znači da su naše cene smešno niske i nebitne. Jedino bitno ovde je rezultat koji ovde pravimo, zar ne?

Kao što možete i da pretpostavite postoji ogromna tražnja za uslugom koja daje ovu vrstu rezultata i po ovako sjajnoj ceni koju sam upravo spomenuo, moji kapaciteti će biti vrlo brzo popunjeni.

Tako da, ako ste zainteresovani

Evo Šta Treba Da Uradite Sledeće

Prvo, dozvolite nam da Vam damo da “okusite” kako je to kada radimo zajedno … BESPLATNO.

I ako Vam se dopadne, možemo da pričamo o tome da Vas primimo kao klijenta.

Kako ovo radi je jednostavno.

Da zakažete vaše besplatne konsultacije “Kako da za 2,5 godine udesetostručite vaš biznis” potrebno je da deponujete (uplatite) 10.000 dinara kao dokaz da ste “ozbiljno zainteresovana osoba”

Ne brinite se, ja nisam u ovome zbog vašeg depozita i ovo možete da refundirate u svakom momentu pod bilo kojim okolnostima.

Ovo je potrebno kao način da držimo zaludne potrošače vremena na pristojnoj distance i vi ih možete dobiti nazad po završenim konsultacijama.

I ako pomislite da smo zaludno trošili Vaše vreme ja vam vraćam dupli depozit. Ako pomislite da na konsultacijama niste dobili vrednost i da ste zaludno potrošili 2 sata ja vam vraćam 20.000 dinara

Ja ne želim vaših 10.000 dinara. (Mislim da je sada jasno)

Ok,

Evo Šta Se Događa Posle Toga

Sledeće, biće Vam prosleđen kratak upitnik koji nama pomaže da se pripremimo kako bi smo Vam što bolje pomogli na konsultacijama.

Ne brinite, ništa nametljivo ni kompleksno.

Samo kratka informacija o vašem biznisu i Vama.

Ova informacija pomaže meni da se pripremim pre konsultacija i da imam ideju unapred kuda nas ovo sve može odvesti, tako da Vi možete da dobijete maksimum iz naših konsultacija.

Onda Zakažemo Vreme Za Vaše Konsultacije “Kako Da Za 2,5 godine Udesetostručite Vaš Biznis”, BESPLATNO

Iz moje kancelarije će Vas pozvati i zakazaće dvosatni termin što je skorije moguće, tipično za oko 2 dana od kada smo se čuli.

Ne brinite, nećete čuti nikakve prodajne priče niti išta slično.

Naš ceo focus je da Vama pružimo najbolje moguće konsultacije, besplatno i da dozvolimo da vaš lični doživljaj govori za sebe.

Ako želite da postanete klijent posle toga, super. Ako ne, nema pritiska.

I, kad već spominjemo konsultacije

Evo šta Se Događa Kada Pričamo Na Konsultacijama

Razgovaraćete sa mnom lično.

Na ovim konsultacijama ja radim dve stvari:

Prvo, ćutim i slušam.

A onda postavljam dosta pitanje. Neka su i pomalo neuobičajena.

Prikupljamo informacije o vašem biznisu i Vama.

 • · Skeniraćemo gde ste sada i gde želite da budete. Naslikaćemo JAZ koji se nalazi između ova dva i koliki je njegov efekat (čitaj “šteta”) na Vas, Vaš biznis i Vaš život.
 • · Kada smo prepoznali JAZ i šta tačno želite i znate da je moguće i kako tačno, istražićemo koja su IDEALNA STANJAza Vas da kada ste u ovom stanju sa lakoćom i sigurnošću ostvarujete svoj veliki cilj. (Stanja su npr: focus, motivacija, jasnoća, opušten, strast, hrabrost …)
 • · Menjamo najbitnija STANJA za Vas i već krećemo da Vas pomeramo ka idealnom Vi koji sa lakoćom ostvaruje ovaj veliki cilj, desetostruki biznis.
 • · Istražimo vašu svrhu ostvarivanja desetostrukog biznisai ovu svrhu povežemo sa Vama i ostvarenjem cilja desetostrukog biznisa. Ovde dižemo vašu motivaciju za ovaj prelepi cilj u nebesa.

Sledeće: Korišćenje Biznis Plana Sa Konsultacija “Kako Da Za 2,5 godine Udesetostručite Vaš Biznis”

Postoje dva načina kako možete da koristite plan koji ćemo Vam napraviti.

Prvo, možete samostalno da krenete i da koristite informacije koje ste ovde dobili i samostalno krenete u izgradnju desetostrukog biznisa za 2,5 godina ili možda brže. Ako je to Vaša odluka, ja sam srećan što smo Vam pomogao i želim Vam svu sreću.

Vaš sledeći izbor je da ovo uradimo zajedno.

Da mi uradimo sve ovo što već znamoi što smo već puno puta radili kako bi ste vi “Udesetostručiti Svoj Biznis”

Šta god vi odlučite, znajte da neće biti pritiska da postanete klijent.

Naš glavni pristup ka biznisu je „Neka rezultat govori za sebe“.

Evo Je „Caka“ Koju Ste Možda Tražili

Jednostavno je,

Ja ne mogu (i neću) da pričam sa svakim.

Da bi smo investirali naše vreme i energiju u pružanju Konsultacija “Kako Da Za 2,5 godine Udesetostručite Vaš Biznis” potrebno je da Vi ispunite određene stroge (ali razumne) kriterijume.

Evo ih:

1. Potrebno je da imate biznis koji radi

Ovo nije za početnike

2. Potrebno je da biznis vredi bar 1.000.000€

3. Potrebno je da je biznis legalan (ne želim da budem povezan sa nelegalnim aktivnostima)

Potrebno je da imaš stvarni biznis inače nema svrhe.

Dok god si u legalnim vodama i imaš biznis ja ću biti oduševljen da ti pomognem … BESPLATNO.

I ako dobijete vrednost od moje pomoći koju sam Vam pružio i želite da postanete klijent, to super.

Spremni za početak?

KLIKNI OVDE I DA POČNEMO!

Hvala što ste odvojili vreme i pročitali ovo i ja se radujem našem skorom susretu uživo.

Veliki pozdrav

Zoran Drobnjak

logo Footer

Mi inspirišemo ljude da ostvare svoju najuzvišeniju viziju, da postanu najbolja verzija sebe i žive srećni, uspešni i okruženi ljubavlju. Zoran Drobnjak je osnivač Trader d.o.o. i sajta komunikacionevestine.com i ideje oko koje nas sve okuplja, da budemo promena i da kreiramo promenu koju želimo u svetu oko nas.

Poslednji tekstovi - Blog

Moj put promene kroz NLP

Moj put promene kroz NLP – Master rad Matej...

 Ponovo devica

Ponovo devica

Često porodica dovede ćerku tinejdžerku zato &sca...

Budi sopstveni režiser

Budi sopstveni režiser

  Prvi neizostavni korak ka dobijanju onoga &...

Šta nam problem govori?

Verovatno svi želimo da imamo uravnotežen život,...

Željeni rezultat

Šta nam treba da ostvarimo željeni rezulta...

Rezultat koji želiš

NLP model u pojednostavljenoj verziji podrazumeva...

Primeri efikasne komunikacije

Dragi drugari komunikatori Danas razmatramo razne...

Život u reakciji

Šta znači život u reakciji? Šta je...

Foto galerija

Upišite se u listu za e-bilten

Budite u toku sa dešavanjima u NLP Trening Akademiji prijavite se