transformacija889a

giphy333

1-dnevni NLP: Reprogramiraj svoj um i živi život kakav želiš

  • Subota 25. maja 2019.

  • Sa početkom u 09:00 h do 16:00 h

  • Mesto održavanja: Beograd, Hotel Queen's Astoria, sala Victoria, Milovana Milovanovića 1

1 dnevni trening 25 maja 2019 big

1-dnevni NLP: Reprogramiraj svoj um i živi život kakav želiš

Ako želite da naučite 4 moćne NLP tehnike za reprogramiranje svoga uma i postanete jedni od retkih koji umeju da upravljaju svojim umom umesto da um upravlja njima, pridružite nam se na 1-dnevnom NLP treningu: Reprogramiraj svoj um i živi život kakav želiš

Ovde učimo 4 moćne NLP tehnike za reprogramiranje našeg uma

Tehnika1- Okretanje emocija: Okretanjem emocija činimo da svaka negativna emocija nestane u ekstremno kratkom roku. Ja ne znam moćniju i efikasniju tehniku za uklanjanje nekorisne emocije, dinamike, stanja. Tehnika je brza i deluje odmah. Okretanje emocija možete da radite u bilo kom okruženju, čim se pojavi negativna emocija. Možete da je uklonite na licu mesta. Sa okretanjem emocija možete da stvarno otpustite sve blokade, strahove i negativne emocije i dozvolite sebi da živite srećno i zadovoljno.

Tehnika2- Submodaliteti: Ako želite da promenite svoj odnos prema nekome ili nečemu (iz volim u ne volim i obrnuto; iz bitno u nebitno i obrnuto; iz daleko u blisko i obrnuto ...) ovde ćete naučiti KAKO da to uradite lako i efikasno. Sa promenom submodaliteta možemo da menjamo kompletnu našu unutrašnju mapu sveta.

2 tehnike za reprogramiranje nekorisnog u korisno ponašanje.

Tehnika3- Generator Novog Ponašanja: Fantastična tehnika za programiranje našeg uma da radi ponašanje koje mi želimo i kako mi želimo. Jako efikasna u sportu, biznisu i svakodnevnom životu. Ovo je tehnika koja nam može reprogramirati i ceo naš život tamo gde nemamo velike blokade i probleme. Ovo je tehnika koja svim velikim biznismenima sa kojima radimo daje bar 50% efikasniji radni dan nego ako je ne urade.

Tehnika4 - Programiranje novih obrazaca ponašanja: Reprogramiramo konkretno ponašanje i postavimo buduće željeno ponašanje na automatiku.

Naš život se sastoji od niza ponašanja koja kreiraju rezultat života koji živimo. Ako promenimo naša ponašanja, promenićemo i naš život, zar ne?

Ovde učite namerno da upravljate vašim umom i da ga usmeravate na stranu na koju vi želite da idete.

Ovaj trening je totalno praktičan. Vežbamo preko 70% vremena kako bi ste vi za ovako kratak period naučili i usvojili ove 4 fantastične NLP tehnike za kreiranje promene u vašem umu.

Ovaj Jednodnevni NLP trening je ili očigledno TRANSFORMACIONI za vaš život (samo treba da primenjujete ovo što ste naučili:) ili vam mi vraćamo dvostruko veći novac od onog koji ste uložili.

Ja toliko verujem u ovaj trening da sam spreman da vam obećam da ja vama platim ako na bilo kom nivou niste doživeli da je vaš život očigledno transformisan ako primenjujete ove tehnike svakodnevno.

Najveći deo vremena vežbamo tehnike i veštine i ovo ponavljamo za različite kontekste kako bi ste doživeli šta je sve moguće i kako da ove tehnike implementirate u vaš svakodnevni život i dobijete najviše od svoga života.

Mesta za ovaj trening idu kao luda. Ako želite jedno mesto za sebe reagujte odmah. Upišite se u formi za upis i uplatite smešno nisku cenu od 27€ za ovaj transformacioni trening.

Ako iz bilo kog razloga ne budete oduševljeni sa treningom i veštinama koje ste naučili vratićemo vam dvostruko veći iznos, tj. 54€ što znači da ne možete da budete na gubitku. Ili ste naučili fantastične NLP tehnike koje transformišu vaš život po smešno niskoj ceni od 27€ ili ste ovaj dan čuli neke nove stvari i zaradili ste 27€.

(Ovo je samo za osobe koje žele da rastu i menjaju se u skladu sa svojim ciljevima. Nije za rigidne, krute ili nefleksibilne osobe koje ne žele da se menjaju i rastu! Ako ste rigidni, kruti i nefleksibilni nemojte da dođete na ovaj trening zato što nije u redu da ometate druge dok uče, rastu i menjaju se. Hvala.)

Radujem se zajedničkom druženju i rastu koji je ispred nas :-)

Dok primenjujete tehnike koje ste naučili na ovom treningu vaš život postaje nepovratno bolji, drugačiji, lepši i efikasniji.

Vidimo se na treningu :-)

Nadam se da ćete uspeti u tome pre nego su sva mesta popunjena.
Potencijalno se vidimo na treningu :-)

  • Veliki pozdrav

  • Zoran Drobnjak

  • NLP Trening Akademija

(Uplate se vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS)

PS Upišite se sada, jer kasnije je možda već kasno.

PPS Ako iz bilo kog razloga niste oduševljeni znanjem koje ste dobili na ovom treningu vraćamo vam 54€ (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS) 

logo Footer

Mi inspirišemo ljude da ostvare svoju najuzvišeniju viziju, da postanu najbolja verzija sebe i žive srećni, uspešni i okruženi ljubavlju. Zoran Drobnjak je osnivač Trader d.o.o. i sajta komunikacionevestine.com i ideje oko koje nas sve okuplja, da budemo promena i da kreiramo promenu koju želimo u svetu oko nas.

Poslednji tekstovi - Blog

Moj put promene kroz NLP

Moj put promene kroz NLP – Master rad Matej...

 Ponovo devica

Ponovo devica

Često porodica dovede ćerku tinejdžerku zato &sca...

Budi sopstveni režiser

Budi sopstveni režiser

  Prvi neizostavni korak ka dobijanju onoga &...

Šta nam problem govori?

Verovatno svi želimo da imamo uravnotežen život,...

Željeni rezultat

Šta nam treba da ostvarimo željeni rezulta...

Rezultat koji želiš

NLP model u pojednostavljenoj verziji podrazumeva...

Primeri efikasne komunikacije

Dragi drugari komunikatori Danas razmatramo razne...

Život u reakciji

Šta znači život u reakciji? Šta je...

Foto galerija

Upišite se u listu za e-bilten

Budite u toku sa dešavanjima u NLP Trening Akademiji prijavite se