transformacija889a

giphy333

1-dnevni NLP trening

1-dnevni NLP Trening

  • subota 26. maj 2019. 

  • sa početkom u 09:30 do 17:00h

  • Mesto održavanja: Beograd, Hotel Queen's Astoria, sala Victoria, Milovana Milovanovića 1

Ako želite da pridodate 4 moćne tehnike komunikacije i uticaja vašem komunikacionom stilu, ispred vas je 1-dnevni NLP trening na kome učimo ove 4 moćne tehnike koje odmah transformišu vašu komunikaciju i podižu je na viši nivo.

Ovaj trening je ekstremno efikasan, sa ekstremno niskom cenom i ima ekstremnu garanciju.

Ispred vas je jednodnevni trening na kome vaša komunikacija doživljava totalnu transformaciju, naučićete 4 komunikacione tehnike koje ODMAH čine da se vaša komunikacija TOTALNO menja i da vi ODMAH postajete drastično EFIKASNIJI komunikator.

Posle ovog 1 dana treninga to jest 7 ipo sati intenzivnog treninga vaša komunikacija je izmenjena zauvek.

Naučili ste kako da uspostavite bliskost sa svakom osobom sa kojom želite NAMERNO. Postanete prijatelj sa bilo kime NAMERNO. Dopadnete se nekom NAMERNO. I sve ovo radite na elegantan i prirodan način kako i inače uspešni ljudi ovo rade.

Naučili ste kako da prekinete komunikaciju kada je krenula u pogrešnom smeru ili možda da je preusmerite. Zamislite samo kada u budućnosti neko krene da vas davi ili iscrpljuje ili troši vašu energiju a vi jednostavno primenite ovu efikasnu tehniku i jednostavno PREKINETE nekorisnu komunikaciju ili samo pomerite fokus na vama interesantniju stranu.

Naučili ste OSNOVNU FORMULU EFIKASNE KOMUNIKACIJE i primenjujete je svakodnevno i u svakoj prilici. Ovu formulu ili primenjujemo kako treba ili je bolje da ne komuniciramo. (zamislite samo kako je ljudima koji ne znaju ovu formulu). Naučili ste kako da efikasno utičete na ljude.

Naučili ste da NAMERNO VODITE komunikaciju u kom god smeru vi želite i ka temama koje vi želite.

Sa ove 4 veštine vaša komunikacija više nikada neće biti ista.

Iako vam 1 dan možda izgleda kao kratak period ali ovde nećemo mnogo teoretisati, čak šta više, nećemo teoretisati uopšte. Ovaj trening je strogo praktičan. Vežbamo preko 70% vremena kako bi ste vi za ovako kratak period usvojili i prebacili na automatiku ove 4 fantastične NLP komunikacione tehnike.

Ovaj Jednodnevni NLP trening je ili TOTALNO TRANSFORMACIONI za vašu komunikaciju ili vam mi vraćamo dvostruko veći novac od ovog koji ste uložili.

Ja toliko verujem u ovaj trening da sam spreman da vam obećam da ja vama platim ako na bilo kom nivou niste doživeli da je vaša komunikacija doživela transformaciju primenom ovih tehnika i veština.

Ovde vežbamo tehnike i veštine najveći deo vremena i ovo ponavljamo iz različitih uglova kako bi sve ovo jednostavno kliknulo u vašem umu na nesvesnom nivou.

Mesta za ovaj trening idu kao luda. Ako želite jedno mesto za sebe reagujte odmah. Upišite se u formi za upis i uplatite smešno nisku cenu od 27€ za ovaj transformacioni trening.

Ako iz bilo kog razloga ne budete oduševljeni sa treningom i veštinama koje ste naučili vratićemo vam dvostruko veći iznos, tj. 54€ što znači da ne možete da budete na gubitku. Ili ste naučili fantastične komunikacione veštine i vaša komunikacija je zauvek izmenjena po smešno niskoj ceni od 27€ ili ste ovaj dan čuli neke nove stvari i zaradili ste 27€.

  • nedelja 26. maj 2019. 

  • sa početkom u 09:30 do 17:00h

  • Mesto održavanja: Beograd, Hotel Queen's Astoria, sala Victoria, Milovana Milovanovića 1

Nadam se da ćete uspeti u tome pre nego su sva mesta popunjena.
Potencijalno se vidimo na treningu :-)

  • Veliki pozdrav

  • Zoran Drobnjak

  • NLP Trening Akademija

(Uplate se vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS)

PS Upišite se sada, jer kasnije je možda već kasno.

PPS Ako iz bilo kog razloga niste oduševljeni znanjem koje ste dobili na ovom treningu vraćamo vam 54€ (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS) 

logo Footer

Mi inspirišemo ljude da ostvare svoju najuzvišeniju viziju, da postanu najbolja verzija sebe i žive srećni, uspešni i okruženi ljubavlju. Zoran Drobnjak je osnivač Trader d.o.o. i sajta komunikacionevestine.com i ideje oko koje nas sve okuplja, da budemo promena i da kreiramo promenu koju želimo u svetu oko nas.

Poslednji tekstovi - Blog

Moj put promene kroz NLP

Moj put promene kroz NLP – Master rad Matej...

 Ponovo devica

Ponovo devica

Često porodica dovede ćerku tinejdžerku zato &sca...

Budi sopstveni režiser

Budi sopstveni režiser

  Prvi neizostavni korak ka dobijanju onoga &...

Šta nam problem govori?

Verovatno svi želimo da imamo uravnotežen život,...

Željeni rezultat

Šta nam treba da ostvarimo željeni rezulta...

Rezultat koji želiš

NLP model u pojednostavljenoj verziji podrazumeva...

Primeri efikasne komunikacije

Dragi drugari komunikatori Danas razmatramo razne...

Život u reakciji

Šta znači život u reakciji? Šta je...

Foto galerija

Upišite se u listu za e-bilten

Budite u toku sa dešavanjima u NLP Trening Akademiji prijavite se